Ervaren strafrecht advocaat mr. Maton staat al 20 jaar cliënten bij in strafzaken en neemt deel aan het strafpiket

 

Als u wordt verdacht van een strafbaar feit, is het belangrijk dat u wordt bijgestaan door een goede strafrechtadvocaat die de tijd neemt om zich te verdiepen in uw strafzaak.

Misdrijf

Maton Advocatuur & Mediation staat cliënten bij die verdacht worden van misdrijven en hiervoor moeten voorkomen (u heeft een dagvaarding ontvangen) bij de politierechter of meervoudige kamer. U wordt verdacht van bijvoorbeeld mishandeling, diefstal, verduistering, doodslag, houden van een hennepkwekerij, handel in verdovende middelen, bedreiging, oplichting etc

U wordt opgeroepen voor verhoor

Wordt u opgeroepen voor verhoor in verband met een strafbaar feit? Maak dan een afspraak. Uw zaak wordt voor het verhoor goed doorgenomen en u wordt bijgestaan tijdens het verhoor.

U heeft een strafbeschikking ontvangen

U heeft van de officier van justitie een strafbeschikking ontvangen en u bent het hier niet mee eens?  Neem dan contact op.

Verkeersdelicten (Wegenverkeerswet):

Ook kan de advocaat u bijstaan in verkeersdelicten zoals rijden zonder rijbewijs, rijden onder invloed, rijden zonder verzekering, veroorzaken ongeval, invordering rijbewijs, te hard gereden etc.

Advocaat mr. Maton biedt u al hulp tijdens het voorbereidend onderzoek van politie en justitie.

Tijdens deze periode kan de advocaat u bijvoorbeeld adviseren om gebruik te maken van uw zwijgrecht. Mocht de officier van justitie na het voorbereidend onderzoek besluiten u te dagvaarden, dan wordt u tijdens de zitting bijgestaan bij de rechtbank. De advocaat bestudeert relevante uitspraken in andere zaken (jurisprudentie onderzoek), formuleert een goed verweer (pleitnota) en beoordeelt of er getuigen kunnen oproepen als dit in uw voordeel is.

Hierbij wordt er gelet of er mogelijk sprake is van een strafuitsluitingsgrond zoals noodweer of overmacht en er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke omstandigheden bij het verweer. Dit alles kan er toe leiden dat u wordt vrijgesproken of een lagere straf krijgt.

Kosten:

1. de advocaat kan u op basis van gefinancierde rechtsbijstand bijstaan (pro deo of advocaat van onvermogen).

2. Een afgesproken uurtarief.  De advocaat werkt met een uurtarief afgestemd op uw inkomen omdat mr. Maton begrijpt dat een advocaat duur is.  Het uurtarief  is afhankelijk van de ingewikkeldheid, omvangrijkheid en spoedeisendheid van uw zaak.

3. Een vaste prijsafspraak in bepaalde zaken.

Maton Advocatuur staat cliënten bij in strafzaken in het gehele land en is gevestigd in  het centrum van Den Bosch. 

Bijgewerkt: april 2024

www.advocatendenbosch.nl

www.advocaatarbeidsrechtdenbosch.nl

www.advocaatnoordbrabant.nl

www.advocaatdenbosch.nu

 

 

Bel mij terug!

    Bel 073-610 06 14 of