Arbeidsrecht:      loonvordering                       Afbeeldingsresultaat voor salarisstrook

Advocaat mr. Maton verleent al 20 jaar gespecialiseerde rechtshulp aan werkgevers en werknemers 

De relatie en de daarbij behorende afspraken tussen werknemer en werkgever zijn vastgelegd in een arbeidsovereenkomst.

De werkgever is verplicht om loon te betalen aan de werknemer en wanneer hij dat niet doet, kan de werknemer een loonvordering indienen bij de rechtbank. Daarentegen is de werknemer wel verplicht om arbeid te verrichten.

Een loonvordering wordt door middel van een dagvaarding (kan ook via een verzoekschrift als om vernietiging wordt verzocht van een ontslag op staande voet) via betekening door een deurwaarder ingediend bij de rechtbank (kantonrechter). In beginsel hoeft zowel de werkgever als de werknemer geen advocaat in te schakelen om te procederen bij de rechtbank (voorheen kantonrechter).

Echter als u zelf niet voldoende juridische kennis heeft of u vindt het emotioneel moeilijk (bijvoorbeeld bij ziekte of een arbeidsconflict) kunt u toch het beste een advocaat inschakelen. Het verhoogt zeker uw kans van slagen en de advocaat kan voor u het woord voeren. 

Kosten:

Op basis van gefinancierde rechtsbijstand (afhankelijk van uw inkomen)  met een  door de Raad van Rechtsbijstand vastgestelde eigen bijdrage

Vastgestelde prijs (zo weet u waar u aan toe bent). Afhankelijk van de ingewikkeldheid van uw zaak

Op basis van uurtarief

 

 Advocaat mr. Maton verricht juridische hulp o.a. in  Berlicum, Best, Den Bosch, Boxtel, Breda, Eindhoven, Hedel, HeusdenOss, Rosmalen, Tilburg, UdenVeghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Wijk en Aalburg.  Komt u buiten Brabant, dan kan de advocaat u uiteraard ook bijstaan.

Het advocatenkantoor is gevestigd in het centrum van Den Bosch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel mij terug!

    Bel 073-610 06 14 of