Loonvordering

Afbeeldingsresultaat voor salarisstrook

Advocaat mr. Maton verleent al 19 jaar gespecialiseerde rechtshulp aan werkgevers en werknemers inzake het arbeidsrecht 

Een werknemer heeft recht op loon wanneer er arbeid verricht wordt. Hoeveel? Dat is vastgelegd in de arbeidsovereenkomst. De werkgever is verplicht om dit loon uit te betalen en wanneer hij dat niet doet, kan de werknemer een loonvordering indienen.

Een loonvordering vindt plaats bij de kantonrechter. Om voor de kantonrechter te procederen is een advocaat niet verplicht. U mag dus als werknemer zelf de loonvordering indienen en als werkgever mag u zichzelf verdedigen daartegen.

Toch is het verstandig om een jurist of advocaat in te schakelen bij arbeidszaken, zeker wanneer u zelf niet voldoende juridische kennis heeft om de zaak te behandelen. Als eiser zult u een dagvaarding moeten maken, als gedaagde zult u zich met juridische argumenten moeten verweren. Een goede advocaat in de arm nemen levert een flink verhoogde slagingskans op voor de loonvordering. Dat geldt zeker wanneer er sprake is van een loonvordering bij ziekte en een loonvordering bij een arbeidsconflict.

Advocaat mr. Maton verricht juridische hulp o.a. in  Berlicum, Best, Den Bosch, Boxtel, Breda, Eindhoven, Hedel, HeusdenOss, Rosmalen, Tilburg, UdenVeghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Wijk en Aalburg.  Komt u buiten Brabant, dan kan de advocaat u uiteraard ook bijstaan.

Het advocatenkantoor is gevestigd in het centrum van Den Bosch en heeft een parkeerplaats ter beschikking voor het pand.

Bel mij terug!
De onderdelen met een * zijn hiervoor nodig.
Bel 073-610 06 14 of