Gratis spreekuur voor ondernemers

Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) kunnen bij Maton Advocatuur & Mediation Den Bosch terecht voor gespecialiseerde rechtshulp. Denkt u bijvoorbeeld aan arbeidscontracten, contracten met leveranciers, huurrecht, vergunningen, conflicten over een geleverde producten of met werknemers etc.

In overleg kan advocaat mr. Maton een bezoek brengen aan uw bedrijf om een beter beeld te krijgen van bijvoorbeeld de bedrijfsomstandigheden. En om u van goede adviezen te kunnen voorzien. Eerlijkheid en transparantie staan hierbij voorop. Mr. Maton wordt graag uw huisadvocaat !!

Heeft u een juridisch probleem dan kunt elke maandag van 16:30 uur tot 19:00 uur naar het gratis inloopspreekuur komen. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. Komt dit tijdstip niet uit dan kunt u voor een andere dag / tijdstip een afspraak maken. Het kantoor is gevestigd net buiten het centrum van ‘s-Hertogenbosch aan de Vughterweg en is goed bereikbaar vanaf de A2. Er is een gratis parkeerplaats voor cliënten beschikbaar recht voor het advocatenkantoor.

Wij verzoeken u naar het inloopspreekuur mee te nemen:

  • een geldig origineel legitimatiebewijs (paspoort of identiteitskaart, géén rijbewijs) van uzelf;
  • een recent uittreksel KvK van uw onderneming;
  • relevante (juridische) stukken van uw zaak.

Het is vaak niet mogelijk om binnen het half uur met een (volledig) afgerond juridisch advies komen. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Lid van:

www.regio-business.nl 

Jurofoon

Bel mij terug!
De onderdelen met een * zijn hiervoor nodig.
Bel 073-610 06 14 of