Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB), zzp-ers kunnen bij Maton Advocatuur & Mediation Den Bosch terecht voor gespecialiseerde rechtshulp.

Denkt u bijvoorbeeld aan het arbeidsrecht arbeidskwesties, zoals het opstellen van vaststellingsovereenkomsten met transitievergoeding, ontslag op staande voet, zieke werknemers, slapend dienstverband, contracten met leveranciers, huurrecht, bestuursrecht (o.a. Wabo, vergunningen, RDW), overige geschillen met gemeenten en provincies), conflicten over een geleverde producten.

In overleg kan advocaat mr. Maton een bezoek brengen aan uw bedrijf om een beter beeld te krijgen van bijvoorbeeld de bedrijfsomstandigheden. En om u van goede adviezen te kunnen voorzien. Eerlijkheid en transparantie staan hierbij voorop. Mr. Maton wordt graag uw huisadvocaat !!

Heeft u een juridisch probleem dan kunt elke maandag van 16:30 uur tot 19:00 uur naar het gratis inloopspreekuur komen. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. Komt dit tijdstip niet uit dan kunt u voor een andere dag / tijdstip een afspraak maken.  U kunt hier ook telefonisch gebruik van maken.

Het kantoor is gevestigd net buiten het centrum van Den Bosch aan de Vughterweg en is goed bereikbaar vanaf de A2. Er is een gratis parkeerplaats voor cliënten beschikbaar recht voor het advocatenkantoor.

Wij verzoeken u naar het inloopspreekuur mee te nemen:

  • een geldig origineel legitimatiebewijs (paspoort of identiteitskaart, géén rijbewijs) van uzelf;
  • een recent uittreksel KvK van uw onderneming;
  • relevante (juridische) stukken van uw zaak.

Het is vaak niet mogelijk om binnen het half uur met een (volledig) afgerond juridisch advies komen. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Lid van:

www.regio-business.nl 

Jurofoon

www.advocaatnoordbrabant.nl

www.advocaatdenbosch.nu

www.advocatendenbosch.nl

www.advocaatarbeidsrechtdenbosch.nl

 

Bel mij terug!
De onderdelen met een * zijn hiervoor nodig.
Bel 073-610 06 14 of