Afbeeldingsresultaat voor spreekuur

 

Spreekuur 

Het fysieke spreekuur is opgeheven. Echter kunt u ten alle tijde het kantoor telefonisch benaderen voor een vrijblijvend gesprek. Als in verband met drukte er niet wordt opgenomen laat in ieder geval uw telefoonnummer achter of een bericht via de website. De advocaat belt u dan zo spoedig mogelijk terug.  

Maton Advocatuur & Mediation Den Bosch werkt met een gratis kennismakingsgesprek .  Dit gratis (telefoon)gesprek duurt maximaal een half uur per cliënt of per rechtsprobleem. 

De advocaat bespreekt tevens de financiële kant van de zaak met u  en indien mogelijk geeft de heer Maton een advies. 

Het is voor een advocaat niet altijd mogelijk om binnen het eerste gratis half uur een (volledig) afgerond juridisch advies te geven.  Bijvoorbeeld omdat hij of u niet alle stukken heeft en omdat deze stukken nog opgevraagd of toegestuurd moeten worden. Het juridisch probleem is te complex waardoor er meer tijd nodig is om alles door te nemen.

Het kantoor is gespecialiseerd in: arbeidsrecht (vaststellingsovereenkomst, ontslagrecht, ziekte), huurrecht, strafrecht, Wegenverkeerswet, (invordering rijbewijzen) sociale zekerheid (bijstandsuitkering gemeente Participatiewet, UWV), bestuursrecht zoals  RDW zaken, VOG, Wet op de Schuldhulpverlening), Wsnp (schuldsanering)

Het kantoor is gevestigd in het centrum van Den Bosch en met  het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Afbeeldingsresultaat voor gratis spreekuur

jurofoon
advocaatarbeidsrechtdenbosch.nl
advocatendenbosch.nl
advocaatnoordbrabant.nl
advocaatdenbosch.nu,

Bel mij terug!

    Bel 073-610 06 14 of