Afbeeldingsresultaat voor rekenmachine tekening

Mocht u niet in aanmerking komen voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) dan kunt u worden bijgestaan op basis van een uurtarief, exclusief 6 % kantoorkosten en exclusief 21 % btw.

Is uw inkomen net te hoog om in aanmerking te komen voor de gefinancierde rechtsbijstand (voorheen pro deo advocaat) dan houdt de advocaat daar rekening mee omdat het kantoor begrijpt dat een advocaat duur is. Ook kan er een vaste prijsafspraak met u overeengekomen worden.

Het uurtarief of vaste prijsafspraak is afhankelijk van de vereiste spoed en ingewikkeldheid van uw zaak.

De advocaat, mr. Maton, heeft al ruim 19 jaar ervaring op de volgende rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Strafrecht, Wegenverkeerswet, huurrecht, familierecht specialisatie Jeugdwet ondertoezichtstelling en uithuisplaatsingen,  bestuursrecht (RDW, VOG, Wabo), Wsnp en sociale zekerheid (uitkeringen gemeente, UWV)

Heeft u vragen laat dan uw gegevens achter op onze website bij “Bel mij terug” en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken. Het kantoor staat cliënten bij door het gehele land.

Bel mij terug!
De onderdelen met een * zijn hiervoor nodig.
Bel 073-610 06 14 of