Gratis spreekuur

Afbeeldingsresultaat voor spreekuur

Elke maandagavond spreekuur

Maton Advocatuur & Mediation Den Bosch werkt met een gratis kennismakingsgesprek waarvoor een afspraak gemaakt kan worden. Dit gratis gesprek duurt maximaal een half uur per cliënt of per rechtsprobleem.

Het spreekuur op maandag is van 16:30 uur tot 19:00 uur.  U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. Buiten deze tijden kunt u overigens altijd een afspraak maken voor een gratis half uur (indien nodig ook op een andere avond).

Wij verzoeken u mee te nemen:

  • een geldig origineel legitimatiebewijs (paspoort of identiteitskaart, géén rijbewijs) van uzelf;
  • een kopie of origineel legitimatiebewijs van uw (niet meegekomen) partner;
  • relevante (juridische) stukken van uw zaak.

De advocaat zal tevens de financiële kant van de zaak met u bespreken en indien mogelijk u van een advies voorzien. Het is voor een advocaat niet altijd mogelijk om binnen het eerste gratis half uur een (volledig) afgerond juridisch advies te geven.

Gespecialiseerd in: arbeidsrecht, familierecht (alleen ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing. geschillen met Jeugdzorg), strafrecht,  invordering rijbewijzen, sociale zekerheid, bestuursrecht (WABO, RDW zaken, VOG, Wet op de Schuldhulpverlening), Wsnp (schuldsanering)

Het kantoor is gevestigd in het centrum van ‘s-Hertogenbosch en er is een gratis parkeerplaats voor het kantoor beschikbaar.

Afbeeldingsresultaat voor gratis spreekuur

Jurofoon

Bel mij terug!
De onderdelen met een * zijn hiervoor nodig.
Bel 073-610 06 14 of