Afbeeldingsresultaat voor familie Familierecht kwesties zijn vaak emotionele zaken

Door de kleinschaligheid en het informele karakter van het kantoor is de lijn met uw advocaat kort en mr. Maton staat u zo goed mogelijk bij in vaak moeilijke situaties. 

Maton Advocatuur is al jaren gespecialiseerd in onderstaande familierechtszaken:

Procedures

  • Verweer bij de rechtbank indienen tegen de OTS en/of UHP
  • Hoger beroep instellen bij het Gerechtshof  tegen OTS en/of UHP
  • Bij een schriftelijke aanwijzing van een voogd verweer indienen bij de rechtbank
  • verzoek indienen voor opheffing OTS en/of UHP      

De advocaat vraagt alle stukken op en bereidt uw zaak goed voor en gaat mee naar de zitting. Indien nodig zal de advocaat u ook bijstaan tijdens gesprekken met de gezinsvoogd bij Bureau Jeugdzorg, Raad voor de Kinderbescherming of een andere gecertificeerde instelling.         

Advocaatkosten

Voor familiezaken kunt u in aanmerking komen, afhankelijk van uw inkomen, voor gefinancierde rechtsbijstand (pro deo advocaat). De overheid betaalt dan de advocaatkosten. Voor de eigen bijdrage kunt u bijzondere bijstand aanvragen in de gemeente waar u woont.  U heeft dan geen kosten.

Voor een afspraak kunt u op de website uw gegevens achterlaten via “Bel mij terug” of u kunt uiteraard telefonisch contact opnemen. Maton Advocatuur & Mediation is gevestigd in het centrum van Den Bosch en is ook  met het openbaar vervoer goed bereikbaar.   Het kantoor staat door het gehele land cliënten bij met ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

www.advocaatdenbosch.nu

www.advocaatnoordbrabant.nl

www.advocatendenbosch.nl

www.advocaatarbeidsrechtdenbosch.nl

 

Bel mij terug!
De onderdelen met een * zijn hiervoor nodig.
Bel 073-610 06 14 of